Programok

Fedezzük fel Magyarország Nemzeti parkjait!

Tavasszal, illetve a hűvösebb nyári napokon érdemes felállni a számítógép elől és megmozgatni egy kicsit magunkat. Nagyon sok szép hely van a világon, azon belül is Magyarországon. Ha nincs ötletünk, hová utazzunk el egy napra, vagy akár egy hétvégi kirándulásra, induljunk ki a Nemzeti parkokból. Nemzeti parkjaink szebbnél szebb látnivalókat rejtenek számunkra, amiknek eddig talán a létezéséről sem tudtunk!

A Nyugati országrészben vízi élőhelyeket, vízpartokat tekinthetünk meg, míg az ország keleti részén a Hortobágyot és az ország hegyvidékeit fedezhetjük fel. A falusi turizmustól a lovagláson át számos lehetőség áll rendelkezésünkre, ha kirándulásunkat további programokkal is kiegészítenénk.

Az alábbi ábrán a magyarországi Nemzeti parkok vannak feltüntetve. Válasszuk ki a megfelelő, hozzánk közel eső országrészt és az ott fellelhető Nemzeti parkot és látogassunk el a helyszínre! Garantáltan maradandó élményben lesz részünk, hiszen a természet mindenütt, többek között Magyarországon is gyönyörű!

Nemzeti parkok
Nemzeti parkok
admin
Vidi Rita, a jovomenok.com főszerkesztője, író, tanácsadó
https://jovomenok.com