Wáó!

Hatezren futottak csillagos ég alatt az éjszakai futóversenyen

A férfiaknál Csere Gáspár, a nőknél pedig az ukrán Ganna Volkova nyerte a félmaratont a Generali Night Run Budapest elnevezésű éjszakai versenyen, amelyen hatezer futó állt rajthoz.

A kivilágított fővárosban hatodszor bonyolították le a viadalt, amely idén helyet kapott a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa rendezvénysorozatban.
A résztvevők három táv – 6, 9 és 21 kilométer – közül választhattak, a félmaratoni távra pedig a váltóban is lehetett nevezni. Az idei verseny legnagyobb újítása az volt, hogy a Budai Várnegyed és a Váralagút után a mezőny átment a Lánchídon is.

sma \ gry

MTI 2019. augusztus 4., vasárnap 12:38

Éjszakai futóverseny a fõvárosban
Budapest, 2019. augusztus 4.
Résztvevõk a Generali Night Run Budapest futóversenyen a Clark Ádám téren 2019. augusztus 3-án. Az esemény a Budapest 2019 Európa Sportfõvárosa rendezvénysorozat része.
MTI/Mohai Balázs
Budapest, 2019. augusztus 4.
Résztvevõk a Generali Night Run Budapest futóversenyen a Friedrich Born rakparton, a háttérben a Lánchíd 2019. augusztus 3-án. Az esemény a Budapest 2019 Európa Sportfõvárosa rendezvénysorozat része.
MTI/Mohai Balázs

Borítón: Budapest, 2019. augusztus 4.
Résztvevõk a Generali Night Run Budapest futóversenyen a Friedrich Born rakparton, a háttérben az Erzsébet híd 2019. augusztus 3-án. Az esemény a Budapest 2019 Európa Sportfõvárosa rendezvénysorozat része.
MTI/Mohai Balázs

Rita Vidi
Rita Vidi
Vidi Rita író, gondolkodásmód tanácsadó, időgazdálkodás szakértő, és még sok minden más is :).
https://jovomenok.com

Vélemény, hozzászólás?