Hírek Időjárás

Heves zivatar Budapesten

Budapestet ismét felhőszakadás sújtotta. Az utóbbi években nem először fordulnak elő az özönvíz-szerű esőzések. A felgyülemlett esővíz lassította a városban az autósforgalmat, de a gyalogosok és a biciklisek sem a szokott módon közlekedtek. Sajnos a meteorológiai előrejelzések szerint további esőzésekre kell számítani.

Heves zivatar Budapesten
Budapest, 2019. május 29.
Cipõjével a kezében megy át az úttesten egy gyalogos a hirtelen jött felhõszakadás miatt vízzel borított XIX. kerületi Ady Endre úton 2019. május 29-én. További esõ, zápor, zivatar várható, és elsõsorban a nyugati tájakon kifejezetten õszies hõmérsékletre kell számítani.
MTI/Mihádák Zoltán
Heves zivatar Budapesten
Budapest, 2019. május 29.
Autók haladnak a hirtelen jött felhőszakadás miatt vízzel borított XIX. kerületi Ady Endre úton 2019. május 29-én. További eső, zápor, zivatar várható, és elsősorban a nyugati tájakon kifejezetten őszies hőmérsékletre kell számítani.
MTI/Mihádák Zoltán

Borító: Budapest, 2019. május 29.
Kerékpáros halad a hirtelen jött felhõszakadás miatt vízzel borított XIX. kerületi Ady Endre úton 2019. május 29-én. További esõ, zápor, zivatar várható, és elsõsorban a nyugati tájakon kifejezetten õszies hõmérsékletre kell számítani.
MTI/Mihádák Zoltán

 

Rita Vidi
Rita Vidi
Vidi Rita író, gondolkodásmód tanácsadó, időgazdálkodás szakértő, és még sok minden más is :).
https://jovomenok.com

Vélemény, hozzászólás?