Életmód

Így viseld a bokacsizmát mindig sikkesen farmerrel – Sokféleképpen!

Ősz és tél már nincs bokacsizma nélkül, ahogyan farmer sem. A kettőt pedig tökéletesen lehet egymással párosítani, mégpedig többféleképpen. Azonban érdemes elővigyázatosnak lenni, mert nagy divatbakikat követhetünk el ezzel a kettőssel! Hogy a viselésük ne torkolljon divat katasztrófába, mutatunk néhány tippet a legsikkesebb bokacsizma-farmer kombinációkra!

Felhajtással

A skinny fazonú farmer szárait hajtsd fel vagy válassz olyan darabot, aminek a szára éppen a bokacsizma tetejéig ér. Így a lábbeli nagyobb hangsúlyt kap és jól látszik a felső része is, ami sokszor a legdíszesebb. Ez a megoldás a legjobb magas sarkú bokacsizmánál mutat.

Tűrd be!

Ha a farmer szára túl hosszú, tűrd bele a bokacsizma szárába. Így válnak igzaán jól láthatóvá! Ezt a módszert csakis skinny fazonú, azaz a láb vonalát mindvégig pontosan követű farmernál alkalmazd! Úgy fog tűnni, mintha a nadrágod tökéletesen a bokacsizmához lenne szabva.

Azonos színben

Nagyon jól mutat, ha a bokacsizmát azonos színű farmerrel párosítod. Ezzel hosszabbnak és karcsúbbnak láttathatod a lábaidat, főleg, ha a csizmád magas sarkú, de lapos sarokkal is kitűnően működik.

Nyitott cipzárral

Ha olyan nadrágot viselsz, aminek a szárain cipzár van, bátran nyisd ki és engedd rá a nadrágszárat a bokacsizmára. Optikailag a lábad vonala így megszakítás nélkül folytatódhat, azaz hosszabbnak fog tűnni. Válassz hozzá magassarkú csizmát!

Nyisszantással

A rojtos farmer nagy divat, ezt a pluszt is hozzáadhatod a bokacsizma viseléshez! Vágd le a nadrág szárát néhány centivel. Nemcsak skinny, de bármilyen, lefelé szűkűlő szárú fazonnal alkalmazhatod ezt a trükköt!

Rita Vidi
Rita Vidi
Vidi Rita író, gondolkodásmód tanácsadó, időgazdálkodás szakértő, és még sok minden más is :).
https://jovomenok.com

Vélemény, hozzászólás?