Hírek Társadalom

Vezetéstechnikai tanpályát adtak át a szabolcsi Máriapócson

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 1996-ban RabócsiRing néven született meg az a nemzetközi versenypálya, ami elsősorban ralikrossz, valamint autó, motor és gokart versenyeknek adott otthont. A máriapócsi versenypálya most kibővült, a fejlesztés során egy tanpálya is helyet kapott a versenypályák között. A tanpályán a nedves úton történő csúszás veszélyét is megismerhetjük, valamint egy ütközést is kipróbálhatunk a szimulátor segítségével.

Vezetéstechnikai tanpályát adtak át a szabolcsi Máriapócso
Máriapócs, 2019. május 17.
Borulás és ütközés szimulátor Magyarország harmadik professzionális vezetéstechnikai tanpályáján az átadás napján a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócs melletti RabócsiRingen 2019. május 17-én. Az 1996-tól mûködõ autó, motor, gokart és ralikrossz versenypálya a több mint 600 millió forint értékû, nagyrészt saját erõbõl finanszírozott beruházás keretében mintegy 20 ezer négyzetméter aszfaltterülettel bõvült ki, amin helyet kapott a tanpálya is.
MTI/Balázs Attila
Vezetéstechnikai tanpályát adtak át a szabolcsi Máriapócso
Máriapócs, 2019. május 17.
Az autókerék nedves úton csúszását szimuláló szakasz Magyarország harmadik professzionális vezetéstechnikai tanpályáján az átadás napján a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócs melletti RabócsiRingen 2019. május 17-én. Az 1996-tól mûködõ autó, motor, gokart és ralikrossz versenypálya a több mint 600 millió forint értékû, nagyrészt saját erõbõl finanszírozott beruházás keretében mintegy 20 ezer négyzetméter aszfaltterülettel bõvült ki, amin helyet kapott a tanpálya is.
MTI/Balázs Attila
Rita Vidi
Rita Vidi
Vidi Rita író, gondolkodásmód tanácsadó, időgazdálkodás szakértő, és még sok minden más is :).
https://jovomenok.com

Vélemény, hozzászólás?