Hirdetés- és reklámszöveg írás tanfolyam

  • Szeretnél több ügyfelet a hirdetéseid és reklámszövegeid által?

  • Szeretnél hatékonyabb Facebook és Google Ads hirdetéseket?

  • Nem tudod pontosan, hogy mit érdemes a bannerekre és display hirdetésekbe írni?

  • Kíváncsi vagy, milyen linkszövegek teljesítenek a legjobban?

  • A PR-ban is élen akarsz járni?

Jelentkezz a Vidi Rita által vezetett

Hirdetés- és reklámszöveg írás

online tanfolyamra!

Mi lesz a tanfolyamon?

– Ahogy a nevéből is adódik, hirdetésszöveg és reklámszöveg írást fogunk tanulni és gyakorolni, méghozzá kényelmes és biztonságos online eszközök segítségével.

– Alapos betekintést kapsz a különböző hirdetési platformokon való megjelenési lehetőségekbe, természetesen a szövegek szempontjából, de a stratégia is szóba fog kerülni.

– Begyakorolhatod a rövid, frappáns, internetes vagy nyomtatott hirdetések megírásának rutinját, a szakmai felügyeletemmel és konkrét tanácsaimmal megtámogatva.

– Konkrét Facebook hirdetések szövegének megírása – elmélet és gyakorlat.

– Konkrét Google Ads hirdetések szövegének megírása – elmélet és gyakorlat.

– Bannerszöveg és képes hirdetések megírása – elmélet és gyakorlat. Plusz a nyomtatott reklámok témaköre is terítékre kerül.

– Linkek szövegének rejtelmei és módozatai.

BÓNUSZ ANYAGRÉSZ: Hogyan írjunk hatékony PR cikket? – Hivatalos PR közlemény és SEO célú PR cikk írása is a tanfolyam anyagában! (A kettő ugyanis nem ugyanaz.)

Egyáltalán miért érdemes részt venned a tanfolyamon?

Az idő elképesztő módon száguld, mióta a Facebook révén a társadalmak kb. 80%-a online lett. Régen, az Internet hőskorában volt akár egy évünk is kitalálni és megtervezni a következő nagy online dobásunkat, de ma már pillanatok alatt kell döntéseket hoznunk, tesztelnünk ezek helyességét, és azonnal elvetni azt, ami nem működik, és csúcsra járatni azt, ami igen. Oké, nem pillanatok ezek, de tényleg csak napok. Hiába indítasz hirdetést, ha nincs eredménye, és a konkurencia már lopja is az ötleted már másnap – mentségére szóljon, neki SEM fog működni.

Nincs idő a saját bőrünkön kitapasztalni a dolgokat, nincs időnk a versenytársakat másolni, nincs idő molyolni, azonnal jó döntéseket kell hozni. De legalábbis tudni kell, hogy milyen határok között vannak a jó döntések különböző változatai, és milyen határokon lépnek már túl a rossz döntések verziói. De ezt honnan fogod tudni, ha nem próbálkozol egy csomószor? Pofonegyszerű: azoktól, akik az elmúlt 14 évben már kipróbáltak mindent. Manapság nem az információ mennyisége, hanem a minősége kell, hogy számítson. Ezen az online tanfolyamon ezt kapod: minőségi információkat tematikusan összegyűjtve, rendszerbe szervezve és érthetően elmagyarázva.

Kiknek való a Hirdetés- és reklámszöveg írás online tanfolyam!

– Neked való, ha szeretnél elmélyedni a szövegírás ezen területén, és gyakorlatot is szeretnél szerezni.

– Neked való akkor is, ha próbálkoztál már itt-ott hirdetni, de valahogy nem működött, és most már végre eredményeket AKARSZ.

– Neked való, ha nehezedre esik szövegben eladni, rövid szövegben meg pláne (hosszabb szöveggel könnyebb egyébként, de ez nem lehetséges az online hirdetési platformokon).

– Neked való, ha a rövid hirdetésszövegeknél elakadsz, leblokkolsz – Google Ads hirdetések és a banner szövegek is ilyenek.

– Neked való, ha ösztönösen jól csináltad eddig, de szeretnél sokkal tudatosabb lenni.

Hogyan épül fel a Hirdetés- és reklámszöveg írás online tanfolyam?

7 tananyagot kapsz, tematikusan szétbontva:

– Alapok – reklámelmélet, pszichológia, mi működik, mi nem működik – és hát persze, miértek és válaszok.

– Facebook hirdetések szövegeinek titkai (külön tárgyalva a remarketinget is)

– Google Ads hirdetések szövege (külön tárgyalva a remarketinget is)

– Display hirdetések, bannerek szövegezése

– Nyomtatott hirdetések szövege

– Kattintásra ösztönző linkek művészete

– PR cikk írás – hagyományos és SEO értelemben is.

Mind a 7 anyagrészhez kapsz konkrét házi feladatokat is, tehát rögtön gyakorolni is tudod a tanultakat.

Technikailag hogyan fog működni az online tanfolyam?

Egy zárt oldalon kapod 3 naponta az anyagokat, aztán lesz három napod, hogy kipróbáld a feladatokon keresztül.

Az anyagok felkerüléséről emailben értesítelek, tehát kényelmesen és gyorsan hozzáférsz mindenhez.

„Szükséges Google Ads és Facebook hirdetői fiók a tanfolyam értelmezéséhez?” – kérdezheted.

Mindent megmutatok videón, de nem hátrány, ha van – vagy addigra lesz – saját hozzáférésed ezekhez a hirdetési platformokhoz, hogy élőben ki tudd próbálni és azonnal kamatoztatni is tudd a tanultakat.

Az online tanfolyam révén nem leszel időhöz kötve, az anyagokat a felkerülésük után bármikor megnézheted, olvashatod, gyakorolhatod. Az anyagok hétfői és csütörtöki napokon kerülnek majd fel, de mint mondtam, mindenről emailt küldök.

A tanfolyam anyagához örökös hozzáférésed lesz, tehát nincs és nem is lesz lejárati ideje, bármikor átveheted, megnézheted úja.

Kicsoda Vidi Rita?

Vidi Rita
Vidi Rita

Vidi Rita vagyok, a RitArt Academy tulajdonosa és szakmai vezetője. 2013-ban találtam ki és valósítottam meg jobb agyféltekés kreatív írás képzésemet, melyeket kezdetben én, majd trénereim, majd 2015-től franchise partnereim tartottak/tartottunk Magyarországon és szórványosan Európában is. 2016-ban a RitArt által képzett jobb agyféltekés írókkal saját szövegíró ügynökséget alapítottam, és azóta többszáz vállalkozás szövegét – köztük reklám- és hirdetésszövegeket is – írjuk, mások megrendelésére. Vállalkozói pályafutásom közben írtam hét könyvet, melyek közül hat praktikus megközelítéssel tárgyalja például az időgazdálkodást, a célkitűzést, a gyereknevelést, a kreatív írást, a tartalomstratégiát, az értékesítést, a hetedig pedig egy regény, mely nemrég jelent meg. Annyi blogom és weboldalam van, hogy fel sem tudom sorolni – többnél igazából titkos is, hogy én vagyok mögöttük 😊. Az online tanfolyamaim számát már napokig tartana áttekinteni, hiszen lassan 14 éve folyamatosan szervezek online – és offline – képzéseket.

Ha ledobnának az Északi-sarkon és azt mondanák, hogy élj túl, tutira valahogy a szövegíráson keresztül oldanám meg a kihívásokat, mert ez az életem, több, mint 35 éve. Nem ma kezdtem – mondhatni. Nem unalomból írok és nem is keresetkiegészítésként. Hanem mert ez az életem. Sok mindenhez értek – például stratégiaalkotáshoz, értékesítéshez, online marketinghez –, de a szöveg és az írás az igazi varázserőm. (Annyira, hogy Teremtő Írás tanfolyamom is van.) Az írásnak mind a szellemi, mind az anyagi, mint a spirituális vonatkozásaiban profi vagyok, és nem félek ezeket tanítani sem.

A Hirdetés- és reklámszövegírás a szellemi és anyagi vonatkozásokban ad majd neked is rengeteg új információt, tapasztalatot és tudást.  Ezt úgy mondanám másképp, hogy ezzel a tudásanyaggal majd leginkább PÉNZT CSINÁLHATSZ magadnak és a vállalkozásodnak.

Ár – avagy részvételi díj

Hirdetés- és reklámszöveg írás online tanfolyam részvételi díja:

21990,- forint.

Fizetni átutalással vagy Paypalon keresztül tudsz. (Pontos infók jelentkezés után.)

Időpontok:

A Hirdetés- és reklámszöveg írás online tanfolyam 2021. március 1-jén indul (hétfői nap).

Legutolsó jelentkezési határidő: 2021. február 26. péntek éjfél.

Jelentkezni az alábbi jelentkezési űrlapon tudsz, a fizetési lehetőségekről a jelentkezés után részletesen tájékoztatunk.

A reklámszövegírás, és a modern hirdetések hatékonnyá tétele két külön szakma, bár ma már egybeforrtak ezek. Ezen a tanfolyamon két szakterületnek, sőt, háromnak is a szakavatott értője leszel (a PR is külön szakág).

Jelentkezz most, biztosítsd a helyed,

aztán hirdesd maga sikeresebbé, gazdagabbá!

Jelentkezés

Név*
Email*
Számlázási cím*
Elfogadod az ÁSZF-t?*A jelentkezés után visszaigazoló oldalra jutsz, és emailben is tájékoztatunk a jelentkezés visszaigazolásáról és a fizetés adatairól.

Szeretettel,

Vidi Rita

Ui.: Ha még ezt is elolvasod, akkor tényleg nagyon érdekel téged ez a tréning, szerintem mindenképp jelentkezz :).