Impresszum

Impresszum

A JövőMenők – jovomenok.com – oldal azért jött létre, hogy olyan közösség formálódjon, amelynek tagjai kifejezetten a jövőre akarnak koncentrálni. Ahogy Gróf Széchenyi István is mondta: „Nem nézek én, megvallom, annyit hátra, mint sok hazámfia, hanem inkább előre; nincs annyi gondom tudni: valaha mik voltunk, de inkább átnézni: idővel mik lehetünk s mik leendünk. A múlt elesett hatalmunkbúl, a jövendőnek urai vagyunk.”

De vajon mi urai vagyunk a jövendőnek? Uralunk mi bármit is? Vagy hagyjuk, hogy a dolgok uralkodjanak rajtunk?

Új kor köszönt be, a Vízöntő kora (2020. december 21-én). 2000 évig fog tartani. Olyan korszakváltást élünk most, amilyen annak idején Jézus eljövetele volt. De most ki jön el? mi jön el? A semmi? Hagyjuk, hogy a SEMMI uralja a jövőnket?
Mi még lehetünk kényelmesek. De mi lesz a gyerekeinkkel és unokáinkkal? Naponta borzadunk a bennünket és leszármazottainkat fenyegető veszélyek miatt, de mit TESZÜNK a borzadáson túl?

Vannak, akik semmit sem tudnak tenni, vagy ha tesznek is bármit a saját életükben, azt gondolják, az a maximum, amit kihozhatnak magukból. Ők olvassák ezt az oldalt.
De akik írják ezt az oldalt, azok többet is áldoznak annál, mint ami elsőre elvárható: nemcsak tesznek, de el is mondják, hogy hogyan és miért és mit tettek, és mit fognak tenni a jövőben, és közösen mit is kellene tennünk.

A JövőMenők egy új platform egy új korszakhoz. Téged is várunk!

Cikkeink alatt hozzászólások formájában várjuk szeretettel az észrevételeket, véleményeket.

A JövőMenők oldal a RitArt Academy Ltd. tulajdona.

Ügyvezető és főszerkesztő: Vidi Rita

Kapcsolat: contact@ritartacademy.com

Cégadatok:

Cégnév: RITART ACADEMY LTD
Székhely:
Unit 22. Bulrushes Farm
Coombe Hill Road
East Grinstead
RH19 4LZ
Egyesült Királyság

Szeretnél véleménycikkel megjelenni az oldalon? Szeretnéd elmondani, hogy mit tettél és mit teszel és szerinted mit kellene tenni?
Kommentárt fűznél egy itt megjelent cikkhez? Írj a fenti email címre, és megjelentetjük.