Impresszum

Impresszum

A JövőMenők – jovomenok.com – oldal azért jött létre, hogy olyan közösség formálódjon, amelynek tagjai kifejezetten a jövőre akarnak koncentrálni. Ahogy Gróf Széchenyi István is mondta: „Nem nézek én, megvallom, annyit hátra, mint sok hazámfia, hanem inkább előre; nincs annyi gondom tudni: valaha mik voltunk, de inkább átnézni: idővel mik lehetünk s mik leendünk. A múlt elesett hatalmunkbúl, a jövendőnek urai vagyunk.”

De vajon mi urai vagyunk a jövendőnek? Uralunk mi bármit is? Vagy hagyjuk, hogy a dolgok uralkodjanak rajtunk?

Új kor köszönt be, a Vízöntő kora (2020. december 21-én). 2000 évig fog tartani. Olyan korszakváltást élünk most, amilyen annak idején Jézus eljövetele volt. De most ki jön el? mi jön el? A semmi? Hagyjuk, hogy a SEMMI uralja a jövőnket?
Mi még lehetünk kényelmesek. De mi lesz a gyerekeinkkel és unokáinkkal? Naponta borzadunk a bennünket és leszármazottainkat fenyegető veszélyek miatt, de mit TESZÜNK a borzadáson túl?

Vannak, akik semmit sem tudnak tenni, vagy ha tesznek is bármit a saját életükben, azt gondolják, az a maximum, amit kihozhatnak magukból. Ők olvassák ezt az oldalt.
De akik írják ezt az oldalt, azok többet is áldoznak annál, mint ami elsőre elvárható: nemcsak tesznek, de el is mondják, hogy hogyan és miért és mit tettek, és mit fognak tenni a jövőben, és közösen mit is kellene tennünk.

A JövőMenők egy új platform egy új korszakhoz. Téged is várunk!

Cikkeink alatt hozzászólások formájában várjuk szeretettel az észrevételeket, véleményeket.

A JövőMenők oldal az Agena System Kft. tulajdona.

Ügyvezető és főszerkesztő: Vidi Rita

Kapcsolat: contact@ritartacademy.com

Cégadatok:

Cégnév: Agena System Kft.
Székhely:
8360 Keszthely Nagy Imre utca 12/B

Szeretnél véleménycikkel megjelenni az oldalon? Szeretnéd elmondani, hogy mit tettél és mit teszel és szerinted mit kellene tenni?
Kommentárt fűznél egy itt megjelent cikkhez? Írj a fenti email címre, és megjelentetjük.