Közélet

Hatalmas célok, minimál dizájn?

Eredetileg olyan dizájnt szerettem volna az oldalnak, ami egy jegyzetfüzetre utal.

Ugyanis célkitűzés és megvalósítás alfája és omegája néhány toll, és egy jegyzetfüzet.

Semmi faxni, semmi túlzás, semmi bonyolultság. A dizájn erre utal: egyszerűség, megbízhatóság, ford… Ja, az egy másik oldal szlogenje :).

Itt, a sikeresvállalkozás.hu-n kimondottan a vállalkozók személyes céljairól, és azok megvalósításáról lesz szó. Az álmok valóra váltásáról. A tervek szövögetéséről és kivitelezéséről. A döntések meghozataláról. Mások gondolatának ismeretéről. Mindenről, ami a vállalkozók céljait támogatja.

Vidi RitaSzeretettel üdvözöllek, Vidi Rita vagyok, a HősNők.hu főszerkesztője, a Hagyd a dagadt ruhát másra! – című, női időgazdálkodás könyv írója,  Az Iránytű – vállalkozónői hírlevél – sorozat szerzője, a Marketing Holiday operatív szervezője,

Kedvenc témáim:

Időgazdálkodás – nőknek, vállalkozóknak és ezeket összevonva: női vállalkozóknak :).

Önbizalom és önbizalom növelése

Női vállalkozók és férfi vállalkozók közti különbség

Női önmegvalósítás, és a harmónia elérése

Kedvenc elfoglaltságom: írás, olvasás, üzletfejlesztés (saját), célok megvalósítása, határaim próbálgatása, önmagam fejlesztése, póker (ezekről részletesen is lesz szó,  de most jelzem: ha fenntartásaid vannak a pókerrel kapcsolatban, akkor kezdd el gyorsan levetkőzni, és kezdd el úgy szemlélni, mint a sakkot, mert oktatásra is fogom használni az ördög bibliáját :)!)

Személyes célom – mert hát ez a lényeg, igaz? – ezzel az oldallal, hogy minél többekhez juttathassam el a módszereimet, és főként azokra koncentrálva, akik képesek is megvalósítani a céljaikat, és túlléptek már a karosszékben üldögélős, távirányító-markolászós korszakukon :).

Itt tudsz regisztrálni a Sikeres Vállalkozás Fórumba>>

Vállalkoznál, de egyelőre több a kérdés a fejedben, mint a válasz?

Töltsd le ezt, és máris sokkal felkészültebb leszel:

Iránytű 2021>>

- infócsomag vállalkozóknak, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Teljesen ingyenes, katt a linkre!
admin
Vidi Rita, a jovomenok.com főszerkesztője, író, tanácsadó
https://jovomenok.com