93 tipp íróknak
Kreatív írás

93 kihagyhatatlan tipp, íróknak – videósorozat

📚 📖 ✒️Készül egy ilyen “kis” 93 részes videósorozat, hogy te is sikeres(ebb) író lehess 😘 ❤
A tervem az, hogy minden reggel kerül fel videó a Youtube csatornára február 1-jétől kezdve, tehát ha minden jól megy és tudom tartani a tervet, akkor május 4-ére végzünk. 🙂
Itt lehet feliratkozni a csatornára, hogy megkapd a premierekről az értesítéseket:

A videók egyenként egy-egy témára koncentrálnak, mindössze 4-5-6 percben, így remek alkalmak arra, hogy aznap is tanulj valami újat, amit akár azonnal elkezdhetsz alkalmazni is.
Figyelem! Ezek nem kreatív írás leckék, tippek, trükkök! Belekeverednek olyanok is persze, hiszen napokon át tudnék ezekről beszélni, de nem ez a fő céljuk, hogy a technikában ügyesedj.
Ez a 93 tipp ez mind az írói létről, mint életküldetésről, életfeladatról, életstílusról, hivatásról és ennek hatékony, eredményes és sikeres gyakorlásáról szól, leginkább a praktikum oldaláról tárgyalva.
Sok szó esik majd persze az írásról is, de a könyvírásról, kiadásról, és a dolgok rendszerbe szervezéséről is, sőt, a lelki oldalról is.
A kreatív írás képzés is érkezik nemsokára (napokon belül), totálisan megújult formában, szóval idén sok-sok író fog születni 🙂 ❤
Ez első videót már meg is nézheted és be vannak időzítve a soron következők, iratkozz fel, hogy jelezzen neked a Youtube rendszere a premierekről!

Az Író vagyok/leszek lejátszási listát itt találod>>

Rita Vidi
Rita Vidi
Vidi Rita író, gondolkodásmód tanácsadó, időgazdálkodás szakértő, és még sok minden más is :).
https://jovomenok.com

Vélemény, hozzászólás?